Aktuellt

Kanelbullens dag 4:e oktober

2016-09-07

  (DR till företag, för utskrift klicka här) 

Vår kanelbullekampanj startar fredagen den 30/9 & pågår tills vi stänger på tisdagskvällen den 4:e oktober. Ordinarie pris är 12:- i vår butik men under perioden säljer vi 4st för 35:- eller 10st för 85:-. För företag har vi även ett erbjudande med möjlighet till utkörning under dagen. Detta DR skickades ut i början av v.39 men har du som företagare inte fått något utskick kan du själv skriva ut ett ovan.

Obs!! oavsett om du är företagare eller privatperson och behöver bullar i större antal eller vill vara helt säker på att de inte tar slut under dagen så gör en förbeställning så garanterar vi att du inte blir utan...

Sedan 1999 har vi i Sverige på samma datum varje år firat kanelbullens dag, dagen har svensk bakgrund och firas endast i Sverige och av svenskar utomlands. Det var Kaeth Gardestedt som på den tiden arbetade som projektansvarig på Hembakningsrådet som instiftade dagen. Detta för att uppmärksamma att de finns och för att hedra och uppmärksamma den rika bulltradition som finns i Sverige. Och finns det något svenskare bakverk än just kanelbullen?