Jobba hos oss! - Just nu söker vi en Lunchkock med köksansvar till Linds US (sjukhuset)

 

 

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds vid stora torget, Ryds C, US (2 enheter) & Åtvidaberg. Linds bageri, vårt huvudbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik

_______________________________________________________

Med tillträde snarast eller för rätt person enligt överenskommelse söker vi nu en kock med köksansvar till vår enhet i norra entrén på US i Linköping.

Arbetet innebär förutom tillagning av en rätt "dagens" även sallader, pajer, soppa & lasagner, totalt säljer vi ett par hundra luncher varje dag i våra serveringar och "take away".

Du kommer att arbeta nära platschefen och som ansvarig kock innebär arbetet även planering, uppföljning, viss kalkylering, utvecklande av sortiment samt beställning av nödvändiga råvaror.

I arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Totalt på arbetsplatsen jobbar ett 15-tal personer fördelat på 2 försäljningsenheter.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är normalt måndag - fredag kl.06.00-15.00 med en timmes rast (inga helger).

För att söka denna tjänst vill vi att du har minst ett par års erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas.

Vårt företag har kollektivavtal med HRF och är medlemmar i Visita.

Lönen är enligt gällande kollektivavtal och utöver grundlön tillkommer vissa ansvarstillägg. 

Skicka din ansökan senast den 30:e april till (via mail) magnus@lindsbageri.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, att: Magnus, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. 

Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att maila eller ringa Magnus (tel.076-8004300) som ansvarar för rekryteringen eller Nina Johansson (nina.johansson@lindskonditori.se, tel. 073-4239021) som är ansvarig platschef och också delaktig i rekryteringen.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!

 

Är du eller någon vi känner vår nya arbetskamrat!? Läs om tjänsten och skicka sedan din ansökan om du tror dig passa för tjänsten, Hoppas vi ses!