Jobba hos oss! - Vi söker medarbetare på deltid till Linds i Åtvidaberg.

 

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds vid stora torget, Ryds C, US (2 enheter) & Åtvidaberg. Linds bageri, vårt huvudbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

_______________________________________________________

Med tillträde snarast eller senast 20.e januari söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är på deltid ca.50%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.

Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.

För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk och med tillagning av husmanskost (dagens lunch) är detta en extra merit.

Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna. Normalt arbetar man varannan lördag och var fjärde söndag.

Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Sandra Lindander, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 072-368 59 09.

Skicka din ansökan snarast eller senast den 9:e januari till sandra.lindander@lindsbageri.se eller per post till Gyllen Linds Bageri, Molijns väg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: personal Linds Åtvidaberg. Du kan också lämna ansökan i ett kuvert till Sandra direkt på konditoriet på stortorget i Åtvidaberg.

Så här i jultider kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Välkommen med din ansökan!

Mer information om tjänsten finns på arbetsförmedlingen