Jobba på Linds City, Nu söker vi personal till helger som även kan rycka in lite i veckorna och nu på sommaren!

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 6 platser runt om i Linköping. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare en medarbetare till Linds city på stora torget mitt i centrala Linköping.

Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering & butik viss smörgåsproduktion & förpackningsarbete. Man kommer också att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringslokaler alltid är rena & fräscha. 

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. 

Tjänsten innebär normalt arbete varannan lördag & söndag men vi vill även att man kan rycka in någon dag/kväll extra under veckorna vid tex. arbetstoppar och sjukdomar. Under högtider och skollov vill vi även ha hjälp under längre perioder då annan personal kan vara ledig. Önskar man öka tjänstgöringsgraden finns ofta möjlighet att kunna få ytterligare pass på de helgtider man normalt inte jobbar.

Vi har inga direkta krav på arbetslivserfarenhet även om det är en fördel om du haft liknande jobb tidigare. Här är det snarare egenskaperna vi beskrev ovan om dig som person som är det viktiga. Eftersom arbetet kan innebära viss hantering med alkohol tack vare vårt utskänkningstillstånd vill vi att den sökande är minst 18år.

Vårt företag är medlemmar i Visita och lönen är enligt gällande kollektivavtal. 

Skicka din ansökan snarast eller senast den 5:e augusti till (via mail) eva.carmesten@lindskonditori.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, att: Eva, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. 

Har du ytterligare frågor om tjänsterna går det bra att maila till adressen ovan men var beredd på att det så här i semestertider kan ta några dagar innan vi svarar. Du kan även ringa till Eva på 070-2459350.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!

Är du vår nya arbetskamrat eller kanske är det någon du känner? Välkommen med din ansökan eller tipsa annars någon som du tror skulle passa för tjänsten!