Just nu söker vi helgpersonal till vår etablering i Åtvidaberg!

(Övriga tjänster och tjänsten som platschef är tillsatta)

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 6 platser runt om i Linköping. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik. 

Den 1/10 tar vi över den befintliga verksamheten Sandelius konditori på torget i Åtvidaberg. Verksamheten är ett klassiskt, anrikt konditori med en historia som börjar på 1950-talet. Det är en viktig samlingspunkt för kommunens invånare som engagerar och har förväntningar på verksamheten. Vi som företag och du medarbetare måste därför vara både ödmjuk och lyhörd inför uppgiften att förvalta detta arv på bästa sätt. Vi ser möjligheter att utveckla och förbättra verksamheten så att arbeta här kommer att innebära flera stora utmaningar. Då överenskommelsen om övertagandet gått väldigt snabbt och tiden till överlåtelsen är kort vill vi så fort som möjligt få din ansökan.

 

Information om tjänsten som helgpersonal

Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare medarbetare till vårt konditori i Åtvidaberg.

Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering & butik även viss smörgåsproduktion & förpackningsarbete. Man kommer också att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings- & serveringslokaler alltid är rena & fräscha. 

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. 

Tjänsten innebär att man är schemalagd varannan lördag eller söndag. Utöver dessa tider är det också bra om man kan rycka in någon gång efter tex. skolan samt att man kan jobba under lov.

För tjänsten är det en fördel om du haft liknande jobb inom café/restaurang tidigare men absolut inget krav utan det är snarare egenskaperna vi beskrev ovan om dig som person som är det viktiga.

Vi erbjuder avtalsenlig lön, vårt företag är medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Magnus Olsson, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 076-8004300.

Skicka din ansökan med ett personligt brev, CV och gärna referenser om det finns, snarast eller senast den 30:e september till magnus@gyllenbageri.se eller Gyllen Linds Bageri (att: Magnus), Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan med "Helgpersonal Åtvidaberg"

 Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & kontaktar endast referenser efter överenskommelse med sökande. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Är du vår nya arbetskamrat eller kanske är det någon du känner? Välkommen med din ansökan eller tipsa annars någon som du tror skulle passa för tjänsten!