Just nu söker vi servering/butiks personal på deltid till vår enhet i Ryd!

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds vid stora torget, Ryds C, US (2 enheter) & Åtvidaberg. Linds bageri, vårt huvudbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik

 

Med tillträde snarast söker vi ytterligare en medarbetare till vår brödbutik & servering i Ryds centrum. Tjänstgöringsgraden är 50-75% lite enligt önskemål och sedan efter överenskommelse. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan ledighet.

Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering/butik även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.

För att söka denna tjänst vill vi att du har ett par års erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk är detta en extra merit.

Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag och på lördagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna, man arbetar dessutom normalt varannan lördag.

Vårt företag är medlemmar i Visita och följer kollektivavtalet med Hrf.

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta platschefen i Ryd, Nina Lundin på tel. 013-170413 eller företagets personalansvariga, Magnus Olsson på tel. 076-8004300. 

Skicka din ansökan senast den 8:e december till Gyllen Linds Bageri, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping eller magnus@lindsbageri.se Märk ansökan: personal Ryd. 

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

 

 

 

Är du vår nya arbetskamrat eller kanske är det någon du känner? Välkommen med din ansökan eller tipsa annars någon som du tror skulle passa för tjänsten!