Just nu söker vi både helg/extra personal och en platschef till vår etablering i Åtvidaberg!

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 6 platser runt om i Linköping. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik. 

Den 1/10 tar vi över den befintliga verksamheten Sandelius konditori på torget i Åtvidaberg. Verksamheten är ett klassiskt, anrikt konditori med en historia som börjar på 1950-talet. Det är en viktig samlingspunkt för kommunens invånare som engagerar och har förväntningar på verksamheten. Vi som företag och du medarbetare måste därför vara både ödmjuk och lyhörd inför uppgiften att förvalta detta arv på bästa sätt. Vi ser möjligheter att utveckla och förbättra verksamheten så att arbeta här kommer att innebära flera stora utmaningar. Då överenskommelsen om övertagandet gått väldigt snabbt och tiden till överlåtelsen är kort vill vi så fort som möjligt få din ansökan.

 

Information om tjänsterna som helg/extra personal (Längre ner på sidan  finns information om tjänsten som platschef)

Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare medarbetare till vårt konditori i Åtvidaberg.

Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering & butik även viss smörgåsproduktion & förpackningsarbete. Man kommer också att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings- & serveringslokaler alltid är rena & fräscha. 

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. 

Ena tjänsten är på deltid då man jobbar någon/några dagar i veckan och och varannan lördag & var fjärde söndag. Till den andra tjänsten söker vi en person som i första hand är intresserade av att jobba på helger (varannan lördag & var 4.e söndag) samt under tex. skollov. Önskar man öka tjänstgöringsgraden finns ofta möjlighet att kunna få ytterligare pass på de helgtider man normalt inte jobbar samt vid sjukdomar och vab.

För bägge tjänsterna är det en fördel om du haft liknande jobb inom café/restaurang tidigare men absolut inget krav utan det är snarare egenskaperna vi beskrev ovan om dig som person som är det viktiga.

Vi erbjuder avtalsenlig lön, vårt företag är medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Magnus Olsson, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 076-8004300.

Skicka din ansökan snarast eller senast den 30:e september till magnus@gyllenbageri.se eller Gyllen Linds Bageri (att: Magnus), Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Glöm inte att skriva i ansökan hur mycket du kan och är intresserad av att jobba.

 Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & kontaktar endast referenser efter överenskommelse med sökande. 

Välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten som platschef

Med tillträde snarast söker vi en erfaren platschef till vårt kommande konditori på Torggatan i Åtvidaberg. 

Att vara platschef hos oss innebär att ansvara för de dagliga arbetet med att hela tiden erbjuda produkter av högsta kvalitét i en trivsam miljö och av trevlig, motiverad personal. 

Arbetsuppgifterna består i att ha huvudansvaret för alla delar av verksamheten, servering, butik, kök och bageri. Detta omfattar allt från presentationer till beställning av produkter och råvaror samt planering & utveckling av menyer & sortiment.

Arbetet innebär också personalansvar när det gäller schemaläggning och personalplanering så att det alltid finns medarbetare med rätt kompetens, vid rätt tid & i rätt antal på plats. Totalt räknar vi med att verksamheten kommer att sysselsätta 7-8 personer med helgpersonal inräknad. Personalansvaret kan också innebära att man vid enstaka tillfällen blir tvungen att lösa situationer som uppstår vid tex. sjukdomar på tider utanför ordinarie öppettider.

Visst ytterligare administrativt arbete förekommer i och med ansvaret för egenkontroll, skyltning/varuexponering, varuplock & städning.

Platschefens viktigaste uppgift är att leda arbetet med ovanstående uppgifter och få sina medarbetare motiverade & delaktiga i strävan att alltid vara på topp.

Förutom att behärska ovanstående arbetsuppgifter tror vi att du är en öppen och glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du klarar av att hålla god ordning och reda och att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.

Du som söker tjänsten bör ha minst ett par års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter, det är meriterande om du har det från restaurang/café branschen men inget absolut krav. Det viktigaste är dina egenskaper som ledare & administratör och viljan att utvecklas och lära sig nya saker.

Tjänsten är på heltid och eftersom vi har generösa öppettider med personal på plats 12-14h/dag samt lördagar & söndagar innebär arbetet att man kommer att få jobba vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19-20 på kvällarna. Man jobbar normalt också varannan lördag & var 4:e söndag enligt vårt nuvarande ”rullande” schema

Vi erbjuder avtalsenlig lön och utöver de ansvarstillägg för de olika delar av arbetet som platschefsjobbet innebär.

Vårt företag är medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Magnus Olsson, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 076-8004300. Skicka din ansökan snarast eller senast den 30:e september till magnus@gyllenbageri.se eller Gyllen Linds Bageri (att: Magnus), Molijnsväg 21, 589 41 Linköping.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & kontaktar endast referenser efter överenskommelse med sökande. 

Välkommen med din ansökan!

Är du vår nya arbetskamrat eller kanske är det någon du känner? Välkommen med din ansökan eller tipsa annars någon som du tror skulle passa för tjänsten!